body عضو مشارك
عدد المساهمات : 23 تاريخ التسجيل : 23/07/2009
| |
RETA الاداره
عدد المساهمات : 155 تاريخ التسجيل : 04/06/2009 العمر : 30
| موضوع: رد: ’فــــــــى مـــطبــخــــــــنـا 21/10/09, 04:25 pm | |
| اتحفينا بقى يا قمر عايزة اكله جامده اخر حاجة
يا رب محدش يجيله تسمم بس
ههههههههههههههههههههههههههههههه
بهزر يا قمر مستنيينك | |
|
MANON الرئيس
عدد المساهمات : 1278 تاريخ التسجيل : 04/06/2009 العمر : 30
| موضوع: رد: ’فــــــــى مـــطبــخــــــــنـا 22/10/09, 08:35 am | |
| انا جيت اخيرا بعد عزاب المذاكره وجبتلكوا اكله حلوه | |
|
MANON الرئيس
عدد المساهمات : 1278 تاريخ التسجيل : 04/06/2009 العمر : 30
| |
eslam عضو فعال
عدد المساهمات : 112 تاريخ التسجيل : 09/07/2009 العمر : 31
| موضوع: رد: ’فــــــــى مـــطبــخــــــــنـا 22/10/09, 10:59 pm | |
| انا هجيب الحلو المقادير المقادير ... 3علب جبن فلاديفيا 3\4 كاس سكر 4بيضات 1\4كاس قشطه 2 ملعقه صغيره فانيلا نص اصبع زبده 2كاس كاكاو حبات هيرشي تخلط الجبن مع السكر ونضيف لها البيض والفانيلا وزبده والقشطه وتخلط جيدا مقادير البسكوت كاس ونص بسكوت مطحون نص كاس سكربودره ربع كاس كاكا بود ره نص اصبع زبده الطريقه ... تخلط مقادير البسكوت ونضعه في الصينيه الي تنفتح ونضغط عليه الحين ناخذ من حبات الكاكاو 2ملعقه كبيره ونذوبها ونقسم خليط الجبن ناخذ كاس ونص ونضع عليه 2ملعقه الكاكاو المذابه ونخلطهم ونضعها علي جنب ونذوب باقي2كاس من الكاكاو ونذوبهم ونضعه علي الباقي من خليط الجبن ونخلطهم جيدا ونضعه فوق البسكوت وبرفق نضع خليط الجبن الي خليناه علي جنب فوق الخليط الاول بحيث يصير عندنا لونين من الخليط واحد غامق وهو الي تحت والفاتح الي فوقه وندخله الفرن ونخليه لما يستو ي ونتركه يبرد في حرارة الغرفه ثم نزينه بالكاكاو نذوب 2كاكاو جلاكسي مع ملعة زبده ونعمله مثل الي في الصوره .................................................. ................
| |
|